Hei Sinä, joka aina huolehdit muista

Anna meidän pitää sinun puoliasi.

Harteillasi on suuri vastuu, mutta tämä ei valitettavasti aina näy tukena ja arvostuksena, joita jokainen hoitoalan ammattilainen ansaitsee. Juuri tämän vuoksi perustimme Solo-Teamin.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Avoimet työpaikat
Hei Sinä, joka aina huolehdit muista

Solo-Teamin kulmakivet

Turvallisuus

Turvallisuus - Solo-Team on paljon muutakin kuin työntekoa. Tarjoamme tukea ja turvaa niin työ- kuin henkilökohtaisten asioiden äärellä, ilon tai surun keskellä. Meillä sinua oikeasti kuunnellaan.

Välittäminen

Välittäminen - Solon jykevä peruskivi, jolle koko toimintamme rakentuu. Sinä, ammattilainen, olet arvokas – ja me osaamme myös näyttää sen.

Rahallinen korvaus

Rahallinen korvaus - Vaikka aito kiitos lämmittääkin, sillä ei elä. Solo-Teamin jäsenenä saat jopa 15-25 % korvauksen palkkasi päälle (shp-mallin korvaus).

Illanvietot, tapahtumat ja koulutukset

Illanvietot, tapahtumat ja koulutukset - Raskas työ vaatii huveja! Järjestämme säännöllisin väliajoin mm. koulutuksia, jo legendaariseen maineeseen nousseita kekkereitä sekä muita tapahtumia. Näitä et halua missata!

Image

Lähi- ja sairaanhoitajien ykköstiimi – Solo-Team

Solo-Team on Solon tiivis ydin: oma sairaanhoitajien ja lähihoitajien yhteisö, johon suurin osa työntekijöistämme kuuluu. Solo-Team yhdistää niin keikka- kuin vakityössä olevat, vasta uraansa aloittavat ja terveydenhoitoalan konkarit. Yhdessä on kouluttauduttu, pureuduttu alan haasteisiin, jaettu vertaistukea, saatu uusia ystäviä – ja ennen kaikkea viihdytty erilaisten illanviettojen merkeissä!

Solo tarjoaa tilaisuuden muovata urapolkusi tavoitteidesi ja elämäntilanteesi mukaan. Sinä olet arvokas ja me osaamme myös näyttää sen arjessa.

Aikaisemmin olen itse joustanut, mutta nyt tuntuu, että työnantaja joustaa enemmän kuin työntekijä.

 

Avoimet työpaikat

Tervetuloa tiimiin, hoitoalan ammattilainen!

Solo tarjoaa tilaisuuden muovata urapolkusi tavoitteidesi ja elämäntilanteesi mukaan. Sinä olet arvokas ja me osaamme myös näyttää sen konkreettisesti.

Avoimet työpaikat
Quote
"Minulla on ollut Solo Healthista vain positiivisia kokemuksia. 😊 Asiat ovat hoituneet toiveitani vastaavan työpaikan löytämisestä kalustetun asunnon järjestämiseen. Arvostan heidän henkilökohtaista lähestymistapaansa ja ratkaisujaan. Solo Healthin järjestämät webinaarit ovat olleet opettavaisia, ja seuraan niitä mielelläni ammattitaitoni kehittämiseksi."
Ilona, yleislääkäri
Tule meille työkaveriksi!

Tule meille työkaveriksi!

Haluamme tarjota mahdollisimman sujuvaa palvelua lääkäreille, joten löydämme juuri sinulle sopivia työpaikkoja myös hiljaisessa haussa olevien työpaikkojen joukosta.

Voit tutustua tällä hetkellä haussa oleviin julkisiin paikkoihin tai olla meihin suoraan yhteydessä, niin etsitään yhdessä sinulle sopiva työpaikka.

Soloversity

Soloversity on terveydenhuollon ammattilaisen tietopankki. Kokoamme alan asiantuntijoiden luomia sisältöjä, joita voit nautiskella vaikka popkornien kera.

Järjestämme jatkuvasti uusia koulutuksia sololaisille – katso tästä tulevat koulutuksemme. Menneisiin koulutuksiin voit aina palata jälkikäteen videotallenteiden muodossa.

Lue lisää
Kiinnostaako uudet mahdollisuudet?

Kiinnostaako uudet mahdollisuudet?

Meiltä saat aina oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka vastaa kaikista tarpeistasi, jotta sinun työntekosi on mahdollisimman sujuvaa.

Ota yhteyttä