Terveydenhuollon paras työkaveri

Asiakkaille tarjoamme tekijöitä ja vaikuttavimman tavan toteuttaa terveydenhuoltoa. Onnistumme siinä parhaalla tavalla, sillä kuuntelemme ja ymmärrämme jokaista osapuolta. Luomme uusia ratkaisuja, jotka palvelevat sekä tekijöitä että asiakkaita ja potilaita. Erikoisosaamistamme ovat terveydenhuollon etäpalvelut sekä alan asiantuntijoiden, kuten lääkärien, hoitajien ja psykologien henkilöstövuokraus.

Parempia terveydenhuollon työpäiviä

Solo Health on kotimainen, perinteisiä toimijoita ja toimintamalleja haastava terveyspalvelujen tarjoaja. Intohimomme on terveydenhuollon toimijoiden tukeminen digisiirtymän palveluratkaisuissa ja niiden tuominen kaikkien saataville edulliseen hintaan.

Teemme yhteistyötä terveydenhuollon kentällä perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon sekä yksityisen sektorin palveluntuottajien kanssa.

Palvelumme
Terveydenhuollon paras työkaveri

Toimintamallimme keskeisimmät edut:

Yhdessä potilaan parhaaksi

Yhdessä potilaan parhaaksi - toimimalla yhdessä tilaajan kanssa palvelemme aina hoitoa tarvitsevaa potilasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Joustava kumppani

Joustava kumppani - luotettava, ymmärtäväinen ja aina valmis auttamaan.

Tilaajan tarpeet edellä

Tilaajan tarpeet edellä - rakennamme juuri teidän tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Innovatiivisuus

Innovatiivisuus - haluamme rikkoa rajan yksityisten ja julkisten palveluiden välillä kehittämällä uusia toimintatapoja.

Digitaalisuus

Digitaalisuus - yrityksemme on syntynyt digitaalisen aikaan ja niin myös tapamme toimia.

Yhteinen etu

Yhteinen etu - julkinen sektori on ainoa asiakkaamme ja yhdessä haluamme kehittää parempaa terveydenhuollon arkea.

Erittäin tyytyväiset lääkärit

Erittäin tyytyväiset lääkärit - tyytyväiset lääkärit ja hoitajat takaavat palvelun onnistumisen. Solo Healthin eNPS 87,2 on huippuluokkaa.

Kohti vaikuttavampaa terveydenhuoltoa

Asiakkaille tarjoamme tekijöitä ja vaikuttavimman tavan toteuttaa terveydenhuoltoa. Onnistumme siinä parhaalla tavalla, sillä kuuntelemme ja ymmärrämme jokaista osapuolta.

Erikoisosaamistamme ovat terveydenhuollon etäpalvelut sekä alan asiantuntijoiden, kuten lääkärien, hoitajien ja psykologien henkilöstövuokraus.

Lue lisää
Kohti vaikuttavampaa terveydenhuoltoa
Quote
"Kokemukseni mukaan Solo Healthin tiimi löytää juuri sinulle sopivan työpaikan, ja myös joustava työaikataulu on mahdollista järjestää. Yhteyshenkilö on aina ollut tavoitettavissa ja olen voinut olla varma, että saan apua silloin, kun sitä tarvitsen!"
Kadri, erikoistuva lääkäri

Palvelumme

Radiologipalvelut

Tarjoamme radiologian erikoislääkärin tuottamia lausuntoja etäpalveluina kattaen kaikki keskeiset modaliteetit (natiiviröntgen, magneettikuvaus, tietokonetomografia, seulontamammografia).

Lue lisää

Konservatiiviset ja operatiiviset erikoislääkäripalvelut

Erikoissairaanhoidon lääkäripalvelut kattavat kaikki konservatiiviset ja operatiiviset erikoisalat. Solon erikoislääkäripalveluja voi käyttää kaikki terveydenhuollon toimintayksiköt niin julkinen kuin yksityinen sektori.

Lue lisää

Psykiatri ja päihdelääkäripalvelut

Erikoissairaanhoidon psykiatrian ja päihdelääketieteen lääkäripalvelut tarjoavat erilaisia ratkaisuja pääosin julkisen sektorin henkilöstöresurssiin, mutta yhteistyötä tehdään myös yksityisten toimijoiden kanssa.

Lue lisää

Psykologipalvelut

Solo Health tarjoaa laadukkaita psykologipalveluita valtakunnallisesti yhteistyössä julkisen- ja yksityisen sektorin kanssa.

Lue lisää

Hoitajapalvelut

Solo tarjoaa laadukkaita hoitohenkilöstöpalveluita valtakunnallisesti sote-alan haasteita kokeville julkisen- ja yksityisen sektorin asiakkaille, jotka kaipaavat apuja henkilöstövajeeseen.

Lue lisää

Reseptin uusinta

Solo Healthin tarjoama etänä tuotettava reseptin uusinta -palvelu tarjoaa erinomaisen tavan julkisen terveydenhuollon asiakkaille tehostaa työskentelytapojaan terveysasemilla, laatua unohtamatta!

Lue lisää

Päivystyslääkäripalvelut

Solo Health tarjoaa päivystyslääkäripalveluita niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille tarpeen mukaisesti.

Lue lisää

Päivälääkäripalvelut

Solo Health tarjoaa henkilöstöpalveluita yleislääkäreiden ja lääketieteen kandidaattien osalta.

Lue lisää

Ikääntyneiden
lääkäripalvelut

Solo Healthin ikääntyneiden lääkäripalvelut tarjoavat julkisen- ja yksityisen terveydenhuollon sektorille ammattitaitoista ja osaavaa lääkäripalvelua.

Lue lisää

Laaditaan yhdessä teitä palveleva kokonaisuus!

Meiltä saat aina oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka vastaa kaikista tarpeistasi, jotta sinun työntekosi on mahdollisimman sujuvaa.

Ota yhteyttä