Päivystyslääkäripalvelut

Solo Health tarjoaa päivystyslääkäripalveluita niin julkiselle kuin yksityiselle sektorille tarpeen mukaisesti. Palvelukokonaisuus voi olla lyhyempien poissaolojen sijaistamista tai pidemmän aikavälin henkilöstövuokrausta, jolloin voitte keskittää oman henkilöstönne työvoiman muihin tehtäviin. Solo Health tarjoaa kiirevastaanoton, yleislääketieteen sekä erikoissairaanhoidon päivystyspalveluita.

Sitoutuneet ammattilaiset takaavat luotettavan palvelun

Tavoitteenamme on tarjota laadukasta ja luotettavaa kumppanuutta, sekä olla terveydenhuollon paras työkaveri. Vastaamme henkilöstömme koko työsuhteen elinkaaresta ja kaikista työsuhteeseen liittyvistä hallinnollisista vastuista. Rekrytoimme, perehdytämme ja lisäkoulutamme tarvitsemanne henkilöstön.

Vastaamme sovitusti myös henkilöstömme poissaoloista, eli esimerkiksi sairaspoissaoloissa voitte luottaa toimitustakuuseemme. Yhteistyössä voimme kehittää päivystyspalveluitanne vastaamaan tämän hetken tarvetta parhaalla mahdollisella tavalla.

Ota yhteyttä
Päivystyslääkäripalvelut

Miksi asiakkaamme valitsevat meidät

Vaikuttava toimintamalli

Vaikuttava toimintamalli - yhteistyössä asiakkaan kanssa suunniteltu palvelumme on tarpeeseen mitoitettua ja resursoitua.

Vastaamme tarpeeseen

Vastaamme tarpeeseen - saat oikea-aikaista ja tarpeiden mukaista lääkäripalvelua.

Erittäin tyytyväiset lääkärit

Erittäin tyytyväiset lääkärit - tyytyväiset ja sitoutuneet lääkärit takaavat palvelun onnistumisen. Solo Healthin eNPS 87,2 on huippuluokkaa.

Turvallisuus

Turvallisuus - toteutamme palveluamme asiakkaan potilastietojärjestelmää käyttäen.

Oma sololainen aina tavoitettavissa

Oma sololainen aina tavoitettavissa - asiakkaan käytössä on Sololta nimetty yhteyshenkilö saumattoman yhteystyön mahdollistamiseksi.

Helppo kommunikointi

Helppo kommunikointi - käytössämme on myös chat-palvelu, jota asiakas voi halutessaan käyttää esim. yksiköiden hoitajien yhteydenottoihin puhelujen ohella.

Me autamme mielellämme.

Olethan yhteydessä suoraan palveluvastaavaamme, niin voimme yhdessä suunnitella teille sopivan kokonaisuuden. Keskustelemme ja kartoitamme mielellämme millainen palveluratkaisu palvelisi teitä parhaiten. Henkilöstömme koostuu SoTe-alan ammattilaisista, ja yhdessä löydämme varmasti teille parhaan toimintamallin.