Psykologipalvelut

Solo Health tarjoaa laadukkaita psykologipalveluita valtakunnallisesti yhteistyössä julkisen ja yksityisen sektorin kanssa. Pyrimme turvaamaan terveydenhuollon psykologipalveluita ja varmistamaan riittävän ja ammattitaitoisen psykologiresurssin saatavuuden yhteistyötahoillemme.

Ammattilaisemme ovat Valviran laillistamia psykologeja tai erikoispsykologeja eri erikoistumisaloilta mukaan lukien mm. neuropsykologia, oikeuspsykologia sekä työ- ja organisaatiopsykologia. Palvelut ovat mahdollista toteuttaa niin lähi- kuin etäpalveluna sopimuksen mukaan.

Yksilöity palvelukokonaisuus

Vastaamme aina asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin yksilöllisesti, laadukkaasti ja nopeasti. Tarjoamme psykologipalveluitamme muun muassa

  • koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon
  • lääkinnälliseen kuntoutukseen
  • neuvolaan
  • perheneuvolaan sekä
  • työelämän palveluihin.

Kauttamme järjestyy psykologiresurssi niin lyhyisiin kuin myös pidempiaikaisiin tarpeisiin.

Psykologitiimimme vastaa rekrytoinnista sekä muista hallinnollisista tehtävistä palvelukokonaisuuteen liittyen. Asiakkaana maksat vain toteutuneista työtunneista, eikä palveluun tule piilokuluja. Sololaisia psykologeja on saatavilla ympäri Suomen, etänä tai paikan päälle.

Ota yhteyttä
Psykologipalvelut

Miksi asiakkaamme valitsevat meidät

Vaikuttava toimintamalli

Vaikuttava toimintamalli - yhteistyössä asiakkaan kanssa suunniteltu palvelumme on tarpeeseen mitoitettua ja resursoitua.

Joustava toteutustapa

Joustava toteutustapa - etävastaanotot mahdollistavat tarvittaessa nopean ja ammattitaitoisen psykologipalvelun saatavuuden.

Erittäin tyytyväiset lääkärit

Erittäin tyytyväiset lääkärit - tyytyväiset lääkärit takaavat palvelun onnistumisen. Solo Healthin eNPS 87,2 on huippuluokkaa.

Potilas keskiössä

Potilas keskiössä - toteutamme hoitoa kustannustehokkaasti esim. pyrkimällä toteuttamaan hoitoa asukkaan omassa kodissa tai palveluasumisen yksikössä.

Turvallisuus

Turvallisuus - toteutamme palveluamme asiakkaan potilastietojärjestelmää käyttäen.

Oma sololainen aina tavoitettavissa

Oma sololainen aina tavoitettavissa - asiakkaan käytössä on Sololta nimetty yhteyshenkilö saumattoman yhteystyön mahdollistamiseksi.

Me autamme mielellämme.

Olethan yhteydessä suoraan palveluvastaavaamme, niin voimme yhdessä suunnitella teille sopivan kokonaisuuden. Tarjoamme myös psykologin konsultaatiopalveluita sekä koulutusta organisaatioille ja hyvinvointialueille. Kysy muista palveluista lisää!