Suorahoitajapalvelu - tulevaisuus on täällä

Tehdään muutos yhdessä – kumppanisi sote-alan osaajien rekrytointiin

Solo tarjoaa tarpeisiinne yksilöityä suorahoitajapalvelua (SHP). Välitämme sairaanhoitajia ja lähihoitajia hyvinvointialueille ja yrityksille, mutta joustavammin, edullisemmin sekä ylipäätään asiakas- ja työntekijälähtöisemmin kuin perinteinen henkilöstövuokrafirma.

Suorahoitajamallissa organisaationne solmii työsopimuksen suoraan työntekijän kanssa ja huoltosopimuksen Solon kanssa.

Ota siis yhteyttä ja kerro rekrytointitarpeestanne, me hoidamme loput.

Ota yhteyttä
Suorahoitajapalvelu - tulevaisuus on täällä

Huomattavaa säästöä ja hyvinvoinnin kasvua - suorahoitajapalvelun edut

Omat työntekijät

Omat työntekijät - työntekijät ovat omianne, ei tarvetta vuokratyövoimalle.

Kustannussäästöt

Kustannussäästöt - vuokratyövoiman käyttöä ei tarvita, mikä säästää merkittävästi kustannuksia.

Tuuraaja-/päivystysrinkimme käytettävissä

Tuuraaja-/päivystysrinkimme käytettävissä - sähköinen järjestelmä palvelee vuorojen jakamista tehokkaasti useisiin yksiköihin samanaikaisesti.

Resursseja vapautuu rekrytoinnista

Resursseja vapautuu rekrytoinnista - autamme sinua pohtimaan parhaat ratkaisut resurssivajeisiin ja kauttamme voit mm. ulkoistaa hoidon tarpeen arvioinnin.

Ei riippuvuutta ostopalvelun toimitusketjusta

Ei riippuvuutta ostopalvelun toimitusketjusta - tyytyväiset hoitajat takaavat palvelun onnistumisen. Solo Healthin eNPS 82,5 on huippuluokkaa!

Ylitöiden väheneminen

Ylitöiden väheneminen - ylitöitä ei tarvitse teettää, vaan palvelu kyetään tuottamaan olemassa olevan työajan puitteissa.

Työhyvinvointi paranee

Työhyvinvointi paranee - kun työhyvinvointi paranee niin henkilökunnan vaihtuvuus vähenee.

Mikä huoltosopimus?

Huoltosopimus on yksilöllinen ja tilaajalle räätälöity ratkaisu. Se on edullisempi henkilöstövuokraukseen verrattuna, poistaa tarpeen sijaisten käytölle ja sairastapauksissa varahoitajapoolimme on käytössänne.

Huoltosopimus laskutetaan kuukausittain. Sairaus- ja lomapäiviltä ei veloiteta sopimusmaksua.

Image
Image

Näin suorahoitaja-palvelu toimii

  1. Tarpeen määrittely – akuuttitarve, sijaisuus, vakituinen
  2. Sopimus – tilaaja ja palveluntuottaja solmivat tilaussopimuksen (mikä ei sido mihinkään)
  3. Työ alkaa – tekijä aloittaa kohteessa

Ota rohkeasti yhteyttä – esittelemme teille kattavasti palvelukuvauksen ja sopimusmallin.

Tarjoamme myös perinteistä hoitajapalvelua

Solo tarjoaa laadukkaita hoitohenkilöstöpalveluita valtakunnallisesti sote-alan haasteita kokeville julkisen ja yksityisen sektorin asiakkaille, jotka kaipaavat helpotusta henkilöstövajeeseen. Palvelumme kattavat monipuoliset työtehtävät mm. sairaanhoitajille, lähihoitajille ja erikoissairaanhoidon hoitajille eri puolilla Suomea.

Palvelumme tarkoituksena on tarjota joustavaa ja ennen kaikkea ammattitaitoista henkilöstövuokrausta, jonka avulla voimme vastata yhteistyökumppaneidemme tarpeisiin ja varmistaa ammattitaitoisen henkilöstön saatavuuden.

 

Hoitajapalvelut avaimet käteen -mallilla

Tarjoamme hoitajapalvelut kattavasti ja helposti eri tarpeisiin. Kartoitamme ja haastattelemme sopivan ammattilaisen, tarkistamme luvat, tutkintotodistukset, lääkeluvat ja olemme yhteydessä suosittelijoihin ilman lisäkustannuksia. Maksat ainoastaan toteutuneista hoitajan tekemistä työtunneista.

Tarjoamme asiakkaan käyttöön koko Solon yli 5000 hoitajan hoitajaverkoston ja tarvittaessa sähköisen vuorovarausjärjestelmän, johon asiakkaan on helppo itse lisätä vuoroja, sekä nähdä vuoron varanneen hoitajan tiedot. Hoitohenkilökunnan ammattilaiset koostuvat pääasiassa sairaanhoitajista, lähihoitajista ja röntgenhoitajista, hammashoitajista ja suuhygienisteistä, jotka ovat joustavia työnkuvien ja työaikojen suhteen. Tavoitteenamme on olla terveydenhuollon paras kaveri.

Me autamme mielellämme.

Olethan yhteydessä suoraan palveluvastaavaamme, niin voimme yhdessä suunnitella teille sopivan kokonaisuuden. Ratkaisemme rekrytointihaasteesi! Työntekijöidemme hyvinvointi ei ole ylevä korulause vaan toimintamme ydin. Me tiedämme mitä heille oikeasti kuuluu ja tämä näkyy myös ulospäin. Tarjoamme tukea ja säännöllistä koulutusta varmistaaksemme henkilöstömme jaksamisen, motivaation ja ammattitaidon.