Konservatiiviset ja operatiiviset erikoislääkäripalvelut

Erikoissairaanhoidon lääkäripalvelut kattavat kaikki konservatiiviset ja operatiiviset erikoisalat. Solon erikoislääkäripalveluja voi käyttää kaikki terveydenhuollon toimintayksiköt niin julkinen kuin yksityinen sektori. Yleensä erikoislääkäri tai erikoistumisen loppuvaiheessa oleva lääkäri työskentelee Tilaaja-asiakkaan yksikössä poliklinikoilla tai osastotyössä. Yksiköt voivat sijoittua myös leikkausosastolle tai päiväkirurgisiin toimipaikkoihin.

Solo tarjoaa ammattitaitoisia työntekijöitä yhteistyökumppaneidemme muuttuviin resurssitilanteisiin. Palvelua on mahdollista suunnitella myös lyhyisiin sijaisuuksiin. Osana terveydenhuollon kantokyvyn varmistamista arvostamme pitkäjänteistä yhteistyötä paremman terveydenhuollon rakentamiseksi ja potilasturvallisuuden sekä hoidon jatkuvuuden turvaamiseksi.

Apua muuttuviin resurssitilanteisiin

Tavoitteena on olla yhteistyökumppanillemme terveydenhuollon paras kaveri, joka on apuna henkilöstöresurssiin liittyvissä haasteissa. Olemme parhaimmillamme, kun saamme yhdessä suunnitella uudenlaisia toimintatapoja ja ratkaisuja, jotka edistävät potilaan hoitoonpääsyä. Etävastaanotot antavat mahdollisuuden joustavaan ja nopeaan lääkärin saatavuuteen.

Yhteistyön Solon kanssa voi rakentaa myös lääkäri-hoitaja työparimallin toimintoja, tai vaikka jonkin tietyn kokonaisuuden ulkoistamista Solon lääkäreille. Yhteistyöstä sovitaan aina asiakkaan kanssa yhteisesti ja erityistoiveet (esim. lääkärin erityisosaamiseen liittyvät) huomioiden. Huolehdimme myös alihankkijoina toimivista lääkäreistä kuin omistamme.

Ota yhteyttä
Konservatiiviset ja operatiiviset erikoislääkäripalvelut

Miksi asiakkaamme valitsevat meidät

Vaikuttava toimintamalli

Vaikuttava toimintamalli - yhteistyössä asiakkaan kanssa suunniteltu palvelumme on tarpeeseen mitoitettua ja resursoitua.

Helppo resursointi

Helppo resursointi - me rekrytoimme, perehdytämme puolestasi. Asiakkaana maksat ainoastaan sovitusta yhteistyöstä eli toteutuneista työtunneista.

Läpinäkyvä prosessi

Läpinäkyvä prosessi - lääkäri esitellään asiakkaalle ja tarvittaessa voimme järjestää erillisen haastattelutilaisuuden.

Erittäin tyytyväiset lääkärit

Erittäin tyytyväiset lääkärit - tyytyväiset lääkärit takaavat palvelun onnistumisen. Solo Healthin eNPS 87,2 on huippuluokkaa.

Vastuullinen palvelumalli

Vastuullinen palvelumalli - solo on vastuullinen työnantajana, jonka kaikki työntekijät ovat vakuutettuja ja työsuhteiset lääkärimme kuuluvat lakisääteisen työterveyshuollon piiriin.

Oma sololainen takaa sujuvuuden

Oma sololainen takaa sujuvuuden - solon hallinnon tiimi huolehtii kaikista käytännönasioista ja on apuna asiakkaalle koko sovitun palvelukauden ajan.

Me autamme mielellämme.

Olethan yhteydessä suoraan palveluvastaavaamme, niin voimme yhdessä suunnitella teille sopivan kokonaisuuden. Tarjoamme myös erikoislääkäreidemme konsultaatiopalveluita, koulutusta sekä työnohjausta. Lisäksi saatavilla on erilaisia asiakkaan toiveen mukaisia palvelukokonaisuuksia. Kysy lisää, kerromme mielellämme!