Päivälääkäripalvelut

Solo Health tarjoaa henkilöstöpalveluita yleislääkäreiden ja lääketieteen kandidaattien osalta. Meiltä voit tilata lääkärin tai lääkäreitä joustavasti niin lyhyemmäksi kuin pidemmäksikin aikaa, täysin tarpeenne mukaisesti. Lääkärimme työskentelevät esimerkiksi perusterveydenhuollon yksiköissä, työterveydessä tai yksityisillä lääkäriasemilla niin paikan päällä kuin etänä.

Etävastaanotot mahdollistavat nopean ja ammattitaitoisen lääkäritarpeen asiakkaan käyttöön. Etäkiertojen ja lähikiertojen tarpeen ja määrän sovimme aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Autamme mielellämme kaikissa tilanteissa joustavasti ja nopeasti. Teemme yhteydenpidon helpoksi ja tarjoamme chat-palvelun, jota asiakas voi halutessaan käyttää esimerkiksi yksiköiden hoitajien yhteydenottoihin puhelujen ohella.

Terveydenhuollon paras työkaveri

Tavoitteenamme on tarjota laadukasta ja oikea-aikaista palvelua asiakkaamme toiveen mukaisesti, eli olla siis terveydenhuollon paras työkaveri. Lääkärimme työskentelevät ympäri Suomen niin julkisella kuin yksityisellä puolella.Vastaamme lääkäreidemme ammattitaidosta ja lisäkoulutuksesta sekä lääkäreidemme työsuhteeseen liittyvistä kaikista asioista koko elinkaaren osalta.

Toteutamme palveluamme asiakkaan potilastietojärjestelmää käyttäen. Laskutus tapahtuu pääasiallisesti tuntiperusteisesti tehdyn työn mukaisesti, mutta myös esimerkiksi suoriteperusteisesta palvelusta voimme hyvin sopia, esimerkiksi terveyskeskuksen jononpurkupalvelua koskien tai lääkäriasematyötä koskien.

Ota yhteyttä
Päivälääkäripalvelut

Miksi asiakkaamme valitsevat meidät

Vaikuttava toimintamalli

Vaikuttava toimintamalli - yhteistyössä asiakkaan kanssa suunniteltu palvelumme on tarpeeseen mitoitettua ja resursoitua.

Vaikuttavaa hoitoa

Vaikuttavaa hoitoa - säännöllisesti tapahtuvilla lähi- ja etäkierroilla akuutit ja mahdolliset uudet sairaudet päästään hoitamaan nopeasti.

Vastaamme tarpeeseen

Vastaamme tarpeeseen - saat oikea-aikaista ja tarpeiden mukaista lääkäripalvelua. Lääkäripalveluiden vuorokautinen tavoitettavuus on sovittavissa.

Erittäin tyytyväiset lääkärit

Erittäin tyytyväiset lääkärit - tyytyväiset lääkärit takaavat palvelun onnistumisen. Solo Healthin eNPS 87,2 on huippuluokkaa.

Potilas keskiössä

Potilas keskiössä - toteutamme hoitoa kustannustehokkaasti esim. pyrkimällä toteuttamaan hoitoa asukkaan omassa kodissa tai palveluasumisen yksikössä.

Oma sololainen aina tavoitettavissa

Oma sololainen aina tavoitettavissa - asiakkaan käytössä on Sololta nimetty yhteyshenkilö saumattoman yhteystyön mahdollistamiseksi.

Me autamme mielellämme.

Olethan yhteydessä suoraan palveluvastaavaamme, niin voimme yhdessä suunnitella teille sopivan kokonaisuuden.