Ikääntyneiden
lääkäripalvelut

Solo Healthin ikääntyneiden lääkäripalvelut tarjoavat julkisen- ja yksityisen terveydenhuollon sektorille ammattitaitoista ja osaavaa lääkäripalvelua.

Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa kokonaistarpeen, palvelun laajuuden ja suunnittelemme yhteistyössä palvelun toteutuksen. Palveluumme kuuluu tarpeiden mukaan sekä etä- että lähivastaanotot.

Joustavasti toteutettu palvelu

Tarjoamme palveluamme tarpeiden mukaisesti esimerkiksi tehostetun palveluasumisen yksiköihin ja kotisairaanhoitoon. Suunnittelemme ja toteutamme palveluamme räätälöidysti ikääntyneiden tarpeisiin vastaten.

Harkitessasi iäkkäiden lääkäripalvelun tarvetta ole meihin yhteydessä. Voimme sopia ajan ja aikataulun, sekä suunnitella teille parhaiten sopivan palvelusisällön.

Ota yhteyttä
Ikääntyneiden
lääkäripalvelut

Miksi asiakkaamme valitsevat meidät?

Vaikuttava toimintamalli

Vaikuttava toimintamalli - yhteistyössä asiakkaan kanssa suunniteltu palvelumme on tehokkaasti mitoitettua ja resursoitua.

Vaikuttavaa hoitoa

Vaikuttavaa hoitoa - säännöllisesti tapahtuvilla lähi- ja etäkierroilla akuutit ja mahdolliset uudet sairaudet päästään hoitamaan nopeasti.

Vastaamme tarpeeseen

Vastaamme tarpeeseen - saat oikea-aikaista ja tarpeiden mukaista lääkäripalvelua.

Joustava toteutustapa

Joustava toteutustapa - etävastaanotot mahdollistavat nopean ja ammattitaitoisen lääkäritarpeen asiakkaan käyttöön.

Erittäin tyytyväiset lääkärit

Erittäin tyytyväiset lääkärit - tyytyväiset lääkärit takaavat palvelun onnistumisen. Solo Healthin eNPS 87,2 on huippuluokkaa.

Potilas keskiössä

Potilas keskiössä - toteutamme hoitoa kustannustehokkaasti esim. pyrkimällä toteuttamaan hoitoa asukkaan omassa kodissa tai palveluasumisen yksikössä.

Me autamme mielellämme.

Olethan yhteydessä suoraan palveluvastaavaamme, niin voimme yhdessä suunnitella teille sopivan kokonaisuuden.