Lääkärin paras työkaveri

Eli luotettava, ymmärtäväinen ja aina valmis auttamaan. Tämä on Solon kaverivala jokaiselle lääkärille.

Löydämme juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan. Työmahdollisuuksia käymme yhdessä läpi ilman sitoumuksia ja tarjoamme toiveitasi vastaavia työpaikkoja myös hiljaisessa haussa olevien paikkojen joukosta. Meillä saat itsellesi mukavan yhteisön, työpaikan johon varmasti olet tyytyväinen ja oman yhteyshenkilön koko työsuhteesi ajaksi.

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme, sololaiseksi!

Avoimet työpaikat
Lääkärin paras työkaveri

Työkaverinamme nautit seuraavista eduista:

Oma sololainen

Oma sololainen - henkilökohtaisen palvelun takaa oma yhteyshenkilö, joka hoitaa asiat puolestasi, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.

Kollegaverkosto

Kollegaverkosto - konsultointiapu terveydenhoitoon liittyvissä asioissa on aina lähellä.

Palkka

Palkka - korvaus, johon olet varmasti tyytyväinen. Vastaamme kaikista työntekijöidemme lakisääteisistä maksuista.

Laadukas asunto

Laadukas asunto - teemme uudelle paikkakunnalle muuttamisesta helppoa tarjoamalla laadukkaan asunnon käyttöösi.

Lääkäritaskussa

Lääkäritaskussa - palvelumme kautta voit tehdä myös joustavasti yksityistä etävastaanottoa.

Kaiken lisäksi

Kaiken lisäksi - liikunta- ja lounasetu kuuluvat meillä jokaiseen työsuhteeseen.

Quote
"Pidän Solo Healthissa siitä, että henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta. Saan vastaukset kaikkiin kysymyksiini paljon nopeammin kuin muissa yrityksissä, joissa olen työskennellyt. Suosittelen! 😊"
Saara, yleislääkäri

Hammaslääkärit

Etsitkö hammaslääkärin työtä, joka sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi ja toiveisiisi? Sololla löydämme sinulle täydellisen työpaikan, olipa kyseessä pitkäaikainen työ tai lyhyempi jakso.

Lue lisää

Psykiatrian erikoisalat ja päihdelääketiede

Tarjoamme psykiatrian erikoisaloilla työskenteleville lääkäreille erilaisia mielenkiintoisia työtehtäviä. Sololaisina on edustettuina lastenpsykiatrit, nuorisopsykiatrit, aikuispsykiatrit sekä päihdelääkärit.

Lue lisää

Yleislääkärit

Sololaisena voit työskennellä esimerkiksi terveyskeskuksessa, osastotyössä tai vaikka työterveydessä, eli julkisella tai yksityisellä puolella. Etsimme toiveidesi mukaisen työn mielellään pidemmäksi aikaa, mutta myös lyhyemmälle jaksolle.

Lue lisää

Kandit

Voit tehdä päivystyksiä ja päivätöitä omiin aikatauluihin sopivasti. Kokeneet vastuulääkärimme ovat aina tukenasi.

Lue lisää

Radiologit

Radiologina voit rakentaa joustavasti työnkuvasi oman elämäntilanteesi mukaan. Tarjoamme lähi- ja etätyömahdollisuuksia ympäri Suomea.

Lue lisää

Päivystäjät

Voit tehdä päivystyksiä yksittäisinä työvuoroina tai työskennellä päätoimisena päivystäjänä.

Lue lisää
Tule meille työkaveriksi!

Tule meille työkaveriksi!

Haluamme tarjota mahdollisimman sujuvaa palvelua lääkäreille, joten löydämme juuri sinulle sopivia työpaikkoja myös hiljaisessa haussa olevien työpaikkojen joukosta.

Voit tutustua tällä hetkellä haussa oleviin julkisiin paikkoihin tai olla meihin suoraan yhteydessä, niin etsitään yhdessä sinulle sopiva työpaikka.

Soloversity

Soloversity on terveydenhuollon ammattilaisen tietopankki. Kokoamme alan asiantuntijoiden luomia sisältöjä, joita voit nautiskella vaikka popkornien kera.

Järjestämme jatkuvasti uusia koulutuksia sololaisille – katso tästä tulevat koulutuksemme. Menneisiin koulutuksiin voit aina palata jälkikäteen videotallenteiden muodossa.

Lue lisää
Kiinnostaako uudet mahdollisuudet?

Kiinnostaako uudet mahdollisuudet?

Meiltä saat aina oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka vastaa kaikista tarpeistasi, jotta sinun työntekosi on mahdollisimman sujuvaa.

Ota yhteyttä