Psykiatrian erikoisalat ja päihdelääketiede

Tarjoamme psykiatrian erikoisaloilla työskenteleville lääkäreille erilaisia mielenkiintoisia työtehtäviä. Sololaisina on edustettuina lastenpsykiatrit, nuorisopsykiatrit, aikuispsykiatrit sekä päihdelääkärit.

Yleensä työskentely-yksiköt ovat erikoissairaanhoidon poliklinikoita tai perustason mielenterveys– ja päihdeyksiköitä. Sololaisena voit työskennellä joko lähi- tai etätyössä, yleisimmin kuitenkin niiden yhdistelmä on suosituin työskentelymalli.

Meillä voit valintasi mukaan toimia työsuhteessa, ammatinharjoittajana tai oman osakeyhtiösi kautta. Sololaisia lääkäreitä on psykiatrian erikoisalojen lääkäritiimissä jo yli 60 ja mahtavat vastuulääkärit kaikilla erikoisaloilla.

Lämpimästi tervetuloa osaksi porukkaa! 

Psykiatrian erikoisalat ja päihdelääketiede

Oma sololainen

Oma sololainen - Yhteyshenkilö sinua varten, saatavillasi kaikissa tilanteissa arkeasi helpottamaan.

Koulutus

Koulutus - Työsuhteisille tarjoamme kattavan koulutusedun ja palkalliset koulutuspäivät.

Työmahdollisuudet

Työmahdollisuudet - Suunnitellaan sinun näköisesi sololaisuus.

Quote
"Kokemukseni mukaan Solo Healthin tiimi löytää juuri sinulle sopivan työpaikan, ja myös joustava työaikataulu on mahdollista järjestää. Yhteyshenkilö on aina ollut tavoitettavissa ja olen voinut olla varma, että saan apua silloin, kun sitä tarvitsen!"
Kadri, erikoistuva lääkäri
Tule meille työkaveriksi!

Tule meille työkaveriksi!

Haluamme tarjota mahdollisimman sujuvaa palvelua lääkäreille, joten löydämme juuri sinulle sopivia työpaikkoja myös hiljaisessa haussa olevien työpaikkojen joukosta.

Voit tutustua tällä hetkellä haussa oleviin julkisiin paikkoihin tai olla meihin suoraan yhteydessä, niin etsitään yhdessä sinulle sopiva työpaikka.

Soloversity

Soloversity on terveydenhuollon ammattilaisen tietopankki. Kokoamme alan asiantuntijoiden luomia sisältöjä, joita voit nautiskella vaikka popkornien kera.

Järjestämme jatkuvasti uusia koulutuksia sololaisille – katso tästä tulevat koulutuksemme. Menneisiin koulutuksiin voit aina palata jälkikäteen videotallenteiden muodossa.

Lue lisää
Kiinnostaako uudet mahdollisuudet?

Kiinnostaako uudet mahdollisuudet?

Meiltä saat aina oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka vastaa kaikista tarpeistasi, jotta sinun työntekosi on mahdollisimman sujuvaa.

Ota yhteyttä