Radiologin paras työkaveri

Tarjoamme radiologian erikoislääkäreille tutkimuksia etäpalveluna lausuttavaksi kattaen kaikki keskeiset modaliteetit (natiiviröntgen, magneettikuvaus, tietokonetomografia, seulontamammografia). Tarjoamme lisäksi lähityötä kuten ultraäänitutkimuksia, kliinisiä mammografiatutkimuksia sekä mammografiaseulonnan varmistustutkimuksia. Radiologipalvelumme on suunnattu ensisijaisesti julkisille ja yksityisille kuvantamispalveluita tuottaville organisaatioille, joilla ei ole tilapäisesti tai pitkäaikaisesti omaa radiologikapasiteettia tutkimusten lausuntojen tai kuvantamistutkimusten tuottamiseen.

Työnkuva räätälöidysti tarpeen mukaan

Toimimme tyypillisesti asiakasorganisaatioiden tietojärjestelmillä (RIS, PACS). Työaseman ja diagnostiset näytöt järjestämme tarpeen mukaan. Tarvittaessa tarjoamme työtilan toimistoympäristöstämme, mutta voit työskennellä myös kotoasi käsin.

Radiologin paras työkaveri

Työskentele etänä missä parhaaksi näet

Työskentele etänä missä parhaaksi näet - Voit työskennellä etäpalveluiden tuottamiseksi pääsääntöisesti missä tahansa EU:n alueella.

Käytä asianmukaisia työvälineitä

Käytä asianmukaisia työvälineitä - Järjestämme asianmukaisen työaseman diagnostisine näyttöineen käyttöösi.

Oma sololainen

Oma sololainen - Henkilökohtainen yhteyshenkilösi varmistaa yhteistyön sujuvuuden asiakasorganisaatioiden kanssa.

Quote
"Kokemukseni mukaan Solo Healthin tiimi löytää juuri sinulle sopivan työpaikan, ja myös joustava työaikataulu on mahdollista järjestää. Yhteyshenkilö on aina ollut tavoitettavissa ja olen voinut olla varma, että saan apua silloin, kun sitä tarvitsen!"
Kadri, erikoistuva lääkäri
Tule meille työkaveriksi!

Tule meille työkaveriksi!

Haluamme tarjota mahdollisimman sujuvaa palvelua lääkäreille, joten löydämme juuri sinulle sopivia työpaikkoja myös hiljaisessa haussa olevien työpaikkojen joukosta.

Voit tutustua tällä hetkellä haussa oleviin julkisiin paikkoihin tai olla meihin suoraan yhteydessä, niin etsitään yhdessä sinulle sopiva työpaikka.

Soloversity

Soloversity on terveydenhuollon ammattilaisen tietopankki. Kokoamme alan asiantuntijoiden luomia sisältöjä, joita voit nautiskella vaikka popkornien kera.

Järjestämme jatkuvasti uusia koulutuksia sololaisille – katso tästä tulevat koulutuksemme. Menneisiin koulutuksiin voit aina palata jälkikäteen videotallenteiden muodossa.

Lue lisää
Kiinnostaako uudet mahdollisuudet?

Kiinnostaako uudet mahdollisuudet?

Meiltä saat aina oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka vastaa kaikista tarpeistasi, jotta sinun työntekosi on mahdollisimman sujuvaa.

Ota yhteyttä