Hammaslääkärin paras työkaveri

Etsitkö hammaslääkärin työtä, joka sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi ja toiveisiisi? Sololla löydämme sinulle täydellisen työpaikan, olipa kyseessä pitkäaikainen työ tai lyhyempi jakso.

Hammaslääkärin paras työkaveri

Hammaslääkärinä nautit näistä Solon eduista

Työskentele joustavasti

Työskentele joustavasti - Sololaisena voit valita työskenteletkö palkansaajana vai ammatinharjoittajana. Palkansaajana nautit työsuhteen vakaudesta ja turvasta. Ammatinharjoittajana sinulla on yrittäjän vapaus ja itsenäisyys.

Oma yhteyshenkilösi tukee ja välittää

Oma yhteyshenkilösi tukee ja välittää - Sinulla on oma yhteyshenkilö, joka auttaa sinua löytämään juuri sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot. Hän tuntee tarpeesi ja toiveesi, ja on aina valmis auttamaan.

Täydellinen työn ja vapaa-ajan tasapaino

Täydellinen työn ja vapaa-ajan tasapaino - Sololla mahdollistamme paremman työn ja vapaa-ajan tasapainon. Saat osaksesi mukavan yhteisön ja työpaikan, johon varmasti olet tyytyväinen.

Quote
"Kokemukseni mukaan Solo Healthin tiimi löytää juuri sinulle sopivan työpaikan, ja myös joustava työaikataulu on mahdollista järjestää. Yhteyshenkilö on aina ollut tavoitettavissa ja olen voinut olla varma, että saan apua silloin, kun sitä tarvitsen!"
Kadri, erikoistuva lääkäri
Tule meille työkaveriksi!

Tule meille työkaveriksi!

Haluamme tarjota mahdollisimman sujuvaa palvelua lääkäreille, joten löydämme juuri sinulle sopivia työpaikkoja myös hiljaisessa haussa olevien työpaikkojen joukosta.

Voit tutustua tällä hetkellä haussa oleviin julkisiin paikkoihin tai olla meihin suoraan yhteydessä, niin etsitään yhdessä sinulle sopiva työpaikka.

Soloversity

Soloversity on terveydenhuollon ammattilaisen tietopankki. Kokoamme alan asiantuntijoiden luomia sisältöjä, joita voit nautiskella vaikka popkornien kera.

Järjestämme jatkuvasti uusia koulutuksia sololaisille – katso tästä tulevat koulutuksemme. Menneisiin koulutuksiin voit aina palata jälkikäteen videotallenteiden muodossa.

Lue lisää
Kiinnostaako uudet mahdollisuudet?

Kiinnostaako uudet mahdollisuudet?

Meiltä saat aina oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka vastaa kaikista tarpeistasi, jotta sinun työntekosi on mahdollisimman sujuvaa.

Ota yhteyttä