Yleislääkärin paras kaveri

Sololaisena voit työskennellä esimerkiksi terveyskeskuksessa, osastotyössä tai vaikka työterveydessä, eli julkisella tai yksityisellä puolella. Etsimme toiveidesi mukaisen työn mielellään pidemmäksi aikaa, mutta myös lyhyemmälle jaksolle.

Sololaisena voit työskennellä joko lähi- tai etätyössä tai niiden yhdistelmä. Sololla voit tehdä töitä palkansaajana tai ammatinharjoittajana.

Oma yhteyshenkilösi auttaa sinua löytämään parhaat vaihtoehdot juuri sinulle. 

Yleislääkärin paras kaveri

Työskentele paikan päällä tai etänä

Työskentele paikan päällä tai etänä - Lähi- tai etätyötä? Monipuoliset työvaihtoehdot juuri sinulle!

Koulutus

Koulutus - Tarjoamme sinulle ammatillisen tuen ja kattavasti koulutusmahdollisuuksia.

Oma sololainen

Oma sololainen - Oma nimetty yhteyshenkilösi auttaa aina!

Quote
"Pidän Solo Healthissa siitä, että henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta. Saan vastaukset kaikkiin kysymyksiini paljon nopeammin kuin muissa yrityksissä, joissa olen työskennellyt. Suosittelen! 😊"
Saara, yleislääkäri
Tule meille työkaveriksi!

Tule meille työkaveriksi!

Haluamme tarjota mahdollisimman sujuvaa palvelua lääkäreille, joten löydämme juuri sinulle sopivia työpaikkoja myös hiljaisessa haussa olevien työpaikkojen joukosta.

Voit tutustua tällä hetkellä haussa oleviin julkisiin paikkoihin tai olla meihin suoraan yhteydessä, niin etsitään yhdessä sinulle sopiva työpaikka.

Soloversity

Soloversity on terveydenhuollon ammattilaisen tietopankki. Kokoamme alan asiantuntijoiden luomia sisältöjä, joita voit nautiskella vaikka popkornien kera.

Järjestämme jatkuvasti uusia koulutuksia sololaisille – katso tästä tulevat koulutuksemme. Menneisiin koulutuksiin voit aina palata jälkikäteen videotallenteiden muodossa.

Lue lisää
Kiinnostaako uudet mahdollisuudet?

Kiinnostaako uudet mahdollisuudet?

Meiltä saat aina oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka vastaa kaikista tarpeistasi, jotta sinun työntekosi on mahdollisimman sujuvaa.

Ota yhteyttä