Päivystäjän paras kaveri

Tarjoamme päivystäjille mahdollisuuden tehdä päivystyksiä yksittäisinä työvuoroina päivätöiden, erikoistumisen tai muun työn ja opiskelun ohella, sekä työskennellä päätoimisena päivystäjänä eri toimipisteissämme. Päivystyspisteemme ovat pääsääntöisesti julkisia organisaatioita: terveyskeskusten kiirevastaanottoa ja sairaalatasoista pth-päivystystä. 

Päivystäjän paras kaveri

Päivystäjänä nautit seuraavista eduista:

Työskentele missä ja milloin haluat

Työskentele missä ja milloin haluat - Pääset vaikuttamaan omaan työskentelyaikatauluusi joustavasti. Valitset itse, milloin ja missä haluat työskennellä.

Koulutus

Koulutus - Tarjoamme sinulle ammatillisen tuen ja kattavasti koulutusmahdollisuuksia.

Oma sololainen

Oma sololainen - Henkilökohtainen yhteyshenkilösi varmistaa yhteistyön sujuvuuden asiakasorganisaatioiden kanssa, ja auttaa sinua kaikissa työsuhteeseesi liittyvissä asioissa.

Quote
"Olen työskennellyt aikaisemmin monissa yrityksissä. Vuoden 2020 alussa aloitin työt etälääkärinä sekä päihdelääkärinä Solo Healthissa ja täytyy sanoa, että tämä taitaa olla paras työpaikka, mikä minulla on ollut. Todella ammattimainen, avulias ja ystävällinen henkilökunta. Suosittelen lämpimästi!"
Michel, päihdelääkäri
Tule meille työkaveriksi!

Tule meille työkaveriksi!

Haluamme tarjota mahdollisimman sujuvaa palvelua lääkäreille, joten löydämme juuri sinulle sopivia työpaikkoja myös hiljaisessa haussa olevien työpaikkojen joukosta.

Voit tutustua tällä hetkellä haussa oleviin julkisiin paikkoihin tai olla meihin suoraan yhteydessä, niin etsitään yhdessä sinulle sopiva työpaikka.

Soloversity

Soloversity on terveydenhuollon ammattilaisen tietopankki. Kokoamme alan asiantuntijoiden luomia sisältöjä, joita voit nautiskella vaikka popkornien kera.

Järjestämme jatkuvasti uusia koulutuksia sololaisille – katso tästä tulevat koulutuksemme. Menneisiin koulutuksiin voit aina palata jälkikäteen videotallenteiden muodossa.

Lue lisää
Kiinnostaako uudet mahdollisuudet?

Kiinnostaako uudet mahdollisuudet?

Meiltä saat aina oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka vastaa kaikista tarpeistasi, jotta sinun työntekosi on mahdollisimman sujuvaa.

Ota yhteyttä