Psykiatri- ja päihdelääkäripalvelut

Erikoissairaanhoidon psykiatrian ja päihdelääketieteen lääkäripalvelut tarjoavat erilaisia ratkaisuja pääosin julkisen sektorin henkilöstöresurssiin, mutta yhteistyötä tehdään myös yksityisten toimijoiden kanssa. Palvelu kattaa kaikki psykiatrian erikoisalat: lastenpsykiatrian, nuorisopsykiatrian ja aikuis- ja oikeuspsykiatrian sekä päihdelääketieteeseen perehtyneet lääkärit.

Solon lääkäritiimissä työskentelee lähes 60 lääkäriä. Yleensä erikoislääkäri tai erikoistumisen loppuvaiheessa oleva lääkäri työskentelee Tilaaja-asiakkaan yksikössä, tavallisimmin poliklinikkatyössä ja/tai perusterveydenhuollon yksiköissä. Kaikki Solon lääkäritiimin lääkärit ovat Suomessa laillistettuja (Valvira) lääkäreitä. Työskentely toteutuu usein hybridi-mallilla.

Apua muuttuviin resurssitilanteisiin

Solo tarjoaa ammattitaitoisia työntekijöitä yhteistyökumppaneidemme muuttuviin resurssitilanteisiin. Osana terveydenhuollon kantokyvyn varmistamista arvostamme pitkäjänteistä yhteistyötä paremman terveydenhuollon rakentamiseksi ja potilasturvallisuuden sekä hoidon jatkuvuuden turvaamiseksi.

Olemme parhaimmillamme, kun saamme yhdessä suunnitella uudenlaisia toimintatapoja ja ratkaisuja, jotka edistävät potilaan hoitoonpääsyä. Psykiatrian erikoisaloilla yhteistyö tapahtuu tiiviisti osana moniammatillista työryhmää. Etävastaanotot antavat mahdollisuuden joustavaan ja nopeaan lääkärin saatavuuteen. Yhteistyön Solon kanssa voi rakentaa myös lääkäri-hoitaja työparimallin toimintoja, tai vaikka jonkin tietyn kokonaisuuden ulkoistamista Solon lääkäreille.

Ota yhteyttä
Psykiatri- ja päihdelääkäripalvelut

Miksi asiakkaamme valitsevat meidät

Vaikuttava toimintamalli

Vaikuttava toimintamalli - yhteistyössä asiakkaan kanssa suunniteltu palvelumme on tarpeeseen mitoitettua ja resursoitua.

Joustava toteutustapa

Joustava toteutustapa - etävastaanotot mahdollistavat tarvittaessa nopean ja ammattitaitoisen psykiatri- ja päihdelääkäripalvelun saatavuuden.

Helppo resursointi

Helppo resursointi - me rekrytoimme ja perehdytämme puolestasi. Asiakkaana maksat ainoastaan sovitusta yhteistyöstä, eli toteutuneista työtunneista.

Läpinäkyvä prosessi

Läpinäkyvä prosessi - lääkäri esitellään asiakkaalle ja tarvittaessa voimme järjestää erillisen haastattelutilaisuuden.

Erittäin tyytyväiset lääkärit

Erittäin tyytyväiset lääkärit - tyytyväiset lääkärit takaavat palvelun onnistumisen. Solo Healthin eNPS 87,2 on huippuluokkaa.

Vastuullinen palvelumalli

Vastuullinen palvelumalli - solo on vastuullinen työnantajana, jonka kaikki työntekijät ovat vakuutettuja ja työsuhteiset lääkärimme kuuluvat lakisääteisen työterveyshuollon piiriin.

Me autamme mielellämme.

Olethan yhteydessä suoraan palveluvastaavaamme, niin voimme yhdessä suunnitella teille sopivan kokonaisuuden. Solon hallinnon tiimi huolehtii kaikista käytännönasioista ja on apuna asiakkaalle koko sovitun palvelukauden ajan.