Radiologipalvelut

Tarjoamme radiologian erikoislääkärin tuottamia lausuntoja etäpalveluina kattaen kaikki keskeiset modaliteetit (natiiviröntgen, magneettikuvaus, tietokonetomografia, seulontamammografia). Tarjoamme lisäksi radiologian erikoislääkärin tuottamaa lähityötä kuten ultraäänitutkimuksia, kliinisiä mammografiatutkimuksia sekä mammografiaseulonnan varmistustutkimuksia. Radiologipalvelumme on suunnattu ensisijaisesti julkisille ja yksityisille kuvantamispalveluita tuottaville organisaatioille, joilla ei ole tilapäisesti tai pitkäaikaisesti omaa radiologikapasiteettia tutkimusten lausuntojen tai kuvantamistutkimusten tuottamiseen.

Radiologipalvelumme avulla kuvantamispalveluita tuottava organisaatio pystyy varmistamaan tuottamiensa kuvantamistutkimuksen lausuntojen toteuttamisen tarvittavalla vasteajalla lääketieteellisesti laadukkaasti, mikäli organisaation oma radiologikapasiteetti ei ole siihen riittävä tilapäisesti tai pitkäaikaisesti.

Joustavaa palvelua räätälöidysti tarpeen mukaan

Toimimme tyypillisesti asiakasorganisaation tietojärjestelmillä (RIS, PACS). Teleradiologiset lausunnot tuotamme etäyhteyksin omissa tiloissamme ja omilla laitteillamme, mutta lähityön osalta toimimme luonnollisesti asiakasorganisaation tiloissa.

Radiologimme ovat erittäin kokeneita ja tarpeen mukaan pystymme ohjaamaan tutkimukset tarvittavan erityispätevyyden (mm. neuroradiologia ja seulontamammografia) omaavalle tekijälle. Yhteistyötä koordinoi Solo Healthin nimetty yhteyshenkilö, joka varmistaa, että sovitut tutkimukset lausutaan määräajassa, oikea radiologi allokoidaan oikean tutkimuksen lausunnon tuottamiseen ja että tapauskohtaiset lisätietopyynnöt välittyvät radiologin ja asiakasorganisaation välillä.

Ota yhteyttä
Radiologipalvelut

Miksi asiakkaamme valitsevat meidät

Vaikuttava toimintamalli

Vaikuttava toimintamalli - yhteistyössä asiakkaan kanssa suunniteltu palvelumme on tarpeeseen mitoitettua ja resursoitua.

Helppo resursointi

Helppo resursointi - me rekrytoimme, perehdytämme puolestasi. Asiakkaana maksat ainoastaan sovitusta yhteistyöstä eli toteutuneista työtunneista.

Läpinäkyvä prosessi

Läpinäkyvä prosessi - lääkäri esitellään asiakkaalle ja tarvittaessa voimme järjestää erillisen haastattelutilaisuuden.

Erittäin tyytyväiset lääkärit

Erittäin tyytyväiset lääkärit - tyytyväiset lääkärit takaavat palvelun onnistumisen. Solo Healthin eNPS 87,2 on huippuluokkaa.

Vastuullinen palvelumalli

Vastuullinen palvelumalli - Solo on vastuullinen työnantajana, jonka kaikki työntekijät ovat vakuutettuja ja työsuhteiset lääkärimme kuuluvat lakisääteisen työterveyshuollon piiriin.

Oma sololainen takaa sujuvuuden

Oma sololainen takaa sujuvuuden - Solon hallinnon tiimi huolehtii kaikista käytännönasioista, käsittelee asiakaspalautteet ripeästi asiakasorganisaation kanssa ja on apuna asiakkaalle koko sovitun palvelukauden ajan.

Me autamme mielellämme.

Olethan yhteydessä suoraan palveluvastaavaamme, niin voimme yhdessä suunnitella teille sopivan kokonaisuuden. Palvelun käyttöönotto on mahdollista tehdä nopeasti ja räätälöidysti juuri tarpeen mukaan. Pystymme toteuttamaan myös tilapäiset radiologipalvelun tarpeet joustavasti ilman kilpailutusta suorahankintana. Lisätietoja saat Jussilta: