Arkeni Oy osaksi Solo Healthin toimintaa

Arkeni Oy osaksi Solo Healthin toimintaa

Solo Health, valtakunnallisesti toimiva terveydenhuollon palveluiden tuottaja, on ostanut koko Arkeni Oy:n osakekannan. Arkeni Oy on Varsinais-Suomessa toimiva terveydenhuollon yritys, joka on nyt osa Solo Healthin laajenevaa toimintaa.

Yrityskaupan myötä Solo Health laajentaa asemaansa päivystysliiketoiminnassa sekä vahvistaa lääketieteellistä osaamistaan. Tämä kauppa tukee Solo Healthin strategista tavoitetta laajentaa ja tehostaa terveydenhuollon palveluiden tuotantoa koko maassa.

”Solo Health on sitoutunut tarjoamaan korkeatasoisia terveydenhuollon palveluita kaikkialla Suomessa. Arkeni Oy:n liittäminen osaksi yritystämme on looginen askel vahvistaessamme erityisesti päivystyspalvelujamme. Olemme iloisia, että voimme yhdistää Arkenin osaamisen ja resurssit osaksi laajempaa toimintaamme”, sanoo Solo Healthin toimitusjohtaja Teemu Romppanen.

Arkeni Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Numminen on myös tyytyväinen kaupan toteutumiseen. ”Yrityskauppa tarjoaa Arkeni Oy:lle mahdollisuuden nopeampaan kasvuun ja kehitykseen Solo Healthin laajan verkoston ja resurssien turvin. Uskomme, että tämä on erinomainen ratkaisu sekä yrityksemme että asiakkaidemme kannalta.”

Jatkossa Arkeni Oy jatkaa toimintaansa Solo Health -brändin alla.


Teemu Romppanen
Toimitusjohtaja, Solo Health

Heikki Numminen
Hallituksen puheenjohtaja, Arkeni Oy